Igrai Igri » Телевизия & Филми » A Stitch In Time
8.1 / 10 - 927

A Stitch In Time

Искаш ли да се бориш с престъпността точно като Ким Посибъл? Това е възможно, точно тук, точно сега. Обедини се с Ким и нейните приятели и унищожете злото.

За любителите на Ким Посибъл, ние знаем, че не е невъзможно да се намери страхотна флаш игра, базирана на популярната детска анимация. И не се притеснявайте. Ако сте възрастен, който харесва Ким Посибъл, ние няма да Ви спрем да се наслаждавате на нашата колекция от видео игри, направени по това телевизионно шоу.

Да бъдеш тинейджър - боец не е проста работа. Ако поиграете някои от тези флаш игри, направени по Ким Посибъл, Вие сами ще го осъзнаете. А ако сте фен на Рон Стопабъл, не се притеснявайте - в някои от тези игри, ние ще Ви накараме да играете като него. И Вие ще намерите толкова много познати злодеи като Манки Фист, Дъф Килиган, Сеньор Сеньор, Ср. и дори Професор Дементор. Ако бързате и искате да изиграете нещо веднага, то Стич на Време 5 и Стич на Време 3 са две популярни заглавия от тази колекция. И двете са от култови поредици и ще задържат всеки почитател на Ким Посибъл с часове. Уверете се, че играете всички серии, така както следват - една след друга. И когато сте готови, поогледайте се наоколо в селекцията, която предлагаме за феновете на Ким Посибъл.