Igrai Igri » Момичешки Игри » Powerpuff Girls
8.2 / 10 - 5578

Powerpuff Girls

Реактивните момичета са три малки момиченца, които се опитват да спасят света преди да си легнат. Те са създадени от професор Утониум при смесването на химикала X със захар и подправки. Реактивните момичета защитават света от злодеи като злата маймуна Моджо Джоджо и Принцесата. Помогнете на Блосъм, Бътеркъп и Бъбълс със своите собствени суперсили!

Ако сте фен на Powerpuff Girls (Пауърпъф момичета), тази категория наистина ще ви допадне. Открихме най-добрите онлайн Flash игри с Пауърпъф. Най-хубавото е, че можете да играете колкото желаете, безплатно. Дори да не сте фен на герои от анимационните филми, тези игри пак биха могли да ви допаднат. За нещо просто и забавно за всяка възраст, опитайте Powerpuff Girls: Snapshot. Поставяте момичетата в различни пози по сцената и правите моментална снимка, която на следващата сутрин ще бъде показана във вестника. Някои момичета ще се забавляват с това часове наред.

Друга добра игра с Пауърпъф момичета е Атаката на Кучетата Роботи. Момичетата трябва да летят из града и да спасяват кученца! Като застрелват враговете, кученцата биват освобождавани и спускани с парашут на земята. Внимавайте да ги поемате преди да паднат, за да получите най-много точки! За малко боен екшън с Пауърпъф момичета опитайте Битката на Пауър Пух. В тази игра имате множество различни варианти, като изправяте някои от момичетата срещу злодеите от анимационните филми. Можете ли да преведете любимото си Пауърпъф момиче финалното предизвикателство?