Igrai Igri » Момичешки Игри » Преобразяване » Звезден грим
8.9 / 10 - 1979

Звезден грим

За знаменитостите външният вид е от огромно значение. Джъстин Бийбър нямаше да бъде толкова известен, ако имаше огромна пъпка на лицето си. Представяте ли си Лейди Гага да излезе на сцената без грим? Сега вашата задача е да гримирате любимите си знаменитости колкото можете по-добре!

Ако мечтаете да сте известен и да живеете като знаменитостите, то тогава Вие ще харесате нашата колекция от флаш игри "Бъди знаменитост". Те наистина са лесни за игра, но могат да бъдат много забавни, особено ако сте голям фен на някоя от знаменитостите. И не се притеснявайте, ние имаме знаменитости и от женски и от мъжки пол, така че ще можете да избирате Вашите любими знаменитости. Някои от игрите предлагат известни двойки, така че можете да гримирате двама!
Едно от нашите най-популярни заглавия е Lady Gaga Makeover Game. Ако харесвате нейната музика, но не и нейния стил, Вие ще бъдете доволни да промените нейната коса, грим, та дори и други неща. Ако някога сте мечтали да бъдете стилист на знаменитос, тази страхотна флаш игра е за Вас. Други заглавия, които хората харесват са Тейлър Суифт и Селена. В накои от игрите има повече от една знаменитост, което е хубаво. Ако някога сте искали да бъдете стилист на известна звезда, то сега имате този шанс. Нашите безплатни флаш игри "Бъди знаменитост" Ви дават възможност да решите как да изглеждат звездите. Повечето от тези игри са наистина лесни за игра и дори да не получавате точки, Вие поне ще се забавлявате.