Igrai Igri » Момичешки Игри » Преобразяване » Преобразяване на фея
8.8 / 10 - 1244

Преобразяване на фея

Да направиш собствено модно преобразяване винаги е забавно. Но какво по-добро от това да се преобразиш като фея? Нашите игри за преобразяване като фея комбинират любовта към модата с чудния свят на приказките. Ще имаш своя собствена фея, която да облечеш и може да решиш как ще изглежда тя когато го направиш. Този раздел за онлайн игри за преобразяване на феи е точното място за всички фенове на феи!

Феновете на приказните флаш игрите с гримиране ще се влюбят в игрите от тази категория видео игри. Преобразяването е забавно само по себе си, но когато добавиш феи към микса е още по-добре! Ако харесваш модата и преобличането със сигурност ще намериш нещо, в което ще се влюбиш в този раздел с най-добрите приказни видео игри. Имаш много възможни креативни комбинации когато играеш Гримирай Феята на Ваканциите. От прически до грим и обувки, ще имаш пълен контрол върху това как да изглеждат твоите феи когато играеш тази игра. След като го направиш веднъж можеш да започнеш от начало и дори още повече да се забавляваш докато практикуваш своята креативност.
В Angel Maker трябва да направиш грим на ангел. Това е голямо забавление за всеки, който обича игрите за гримиране. Това заглавие има много различни опции, заради които ние смятаме че тази е една от най-добрите флаш видео игри с феи, които да играеш онлайн. Като нещо малко по-задълбочено опитай да играеш Four Elements. Първо трябва да знаеш какъв елемент е героят преди да започнеш да избираш тоалети за тях. Техният елемент ще те накара да разбереш какъв тип и цвят дрехи те трябва да носят, за да изглеждат най-добре.