Igrai Igri » Момичешки Игри » Преобразяване » Звездно преобличане
9.2 / 10 - 301

Звездно преобличане

Понякога знаменитостите не знаят какво да облекат. За щастие, ако искате можете да им помогнете да решат. Знаменитостите и от мъжки и от женски пол имат нужда отчаяно от твоя съвет!

Винаги сте се чудили, какво е да бъдеш знаменитост? Сега можете да разберете какво е, ако сте човекът - отговорен за тяхното облекло! Представени са много знаменитости от мъжки пол, от Ричард Хамонд до Джереми Кларксън и Мистър Бийн. Ако някога сте искали да помогнете на тези мъже да се обличат по-добре, сега имате този шанс с нашата колекция от флаш игри, където ще работите за гардероба на звездите и ще ги гримирате.
Ние имаме и много звезди от женски пол, като например Виктория Бекъм, Риана, Селена Гомез и други. Представете си, че можете да помогнете на тези звезди да се облекат по най-подходящия начин. По-малките деца ще се забавляват с тези игри, но дори и на по-големите деца може да им хареса, да облекат по-добре тези звезди. Една от нашите най-известните флаш игри "Тоалет за звезда" е Richard Hammond Dress Up. В нея, Вие ще трябва да помогнете да Ричард Хамонд да избере най-добрия тоалет и аксесоари към него. Вие дори можете да му помогнете да реши, къде да отиде след като вече е облечен. За всеки, който харесва знаменитости, Холивуд или дори модата, това са най-добрите игри наоколо. Добрата новина е, че можете да ги играете безплатно.