Igrai Igri » Момичешки Игри » Романтични игри » Сватба
8.4 / 10 - 4019

Сватба

Сватбата е специален момент в живота на всяко момиче, затова какво ще кажете да добавим малко стил към него? Изберете любимата си рокля и перфектното място за сватба в тези игри със сватбено обличане. Уверете се, че и младоженецът също изглежда добре, момчетата просто не разбират от стил. Започнете с планирането на вашия специален ден!

Искаш ли да упражниш планиране на сватба? Имаме няколко страхотни симулации за теб! Нашата селекция от флаш игри за сватби е добра за геймъри от всички възрасти. Ние наистина имаме заглавие за всеки. За разлика от истинската сватба, ти не трябва да похарчиш много пари. Нашите симулационни игри за сватби са безплатни за игра онлайн когато пожелаеш. Опитай Облечи се за Сватбата като обикновена игра за обличане. Тази безплатна флаш игра, която можеш да играеш онлайн ще ти помогне да си готов за големия сватбен ден чрез избор на рокля и всичко останало. Тази игра наистина стимулира въображението и може да държи някои деца заети с часове, опитвайки се да създадат перфектният сватбен тоалет.
Ако искаш да избереш сватбена рокля, прическа, аксесоари и още за нечии голям сватбен ден трябва да опиташ Сладка Сватба. Това е една от най-добрите флаш игри за сватби. Така е защото сме я включили в този раздел. Смятаме, че ще бъде много забавна за някои момичета. Обратно на симулационната игра за сватба опитай Wedding Trouble. Тази игра е изцяло за пари. Да се омъжиш може да бъде скъпо! Тази игра включва всички разходи, свързани с женитбата. Може ли да накараш парите да се превъртят, за да ти стигнат да имаш сватбата на твоите мечти?