Igrai Igri » Момичешки Игри » Преобразяване » Преобличане на кон
8.1 / 10 - 1618

Преобличане на кон

Кой би предполагал, че има толкова много неща, с които може да облечете конете? Сложете им най-хубавите седла, направете копитата им лилави и сплетете красивите им гриви. Направете коня си най-красивия от всички и го покажете на приятелите си!

За любителите на животни нашите флаш игри за обгрижване на коне са прекрасен начин да прекарате времето си. Някои от тях са дори базирани на детски анимационни филми, например шоуто "Понзи". Други игри в тази категория са по-общи, но все пак предлагат много забавления на деца от всички възрасти. Обгрижването на кон може да не звучи много забавно, но след като веднъж започнете да играете, смятаме, че ще промените мнението си по този въпрос.
Една от най-добрата флаш игри за обгрижване на коне, която имаме към момента, е Make a Pony, която ви позволява да създадете собствено пони и да му сложите аксесоари и други. Ако това не ви допада, можете да пробвате и Шоу с Понита или Unicorn Dress up, които са две видео игри, които си приличат и се базират на мода за коне. Страхотното нещо във връзка с игрите за обгрижване на коне е, че те са безплатни за игра онлайн. Ето защо вие можете спокойно да пробвате да играете различни игри, докато намерите нещо, което наистина ви харесва. Само се уверете, че не гледате зъбите на подарен кон! Ако трябва да сме сериозни, ако обичате коне, който същевременно е и любител на игрите, пробвайте някои от заглавията на тази страница.