Igrai Igri » Момичешки Игри » Преобразяване » Преобличане на животни
8.3 / 10 - 3543

Преобличане на животни

Опитвал ли си някога да облечеш твоето кученце или котенце в реалния живот? Това може да бъде наистина трудно, нали? С тези игри това става много по-лесно. Те са разработени за по-малки деца и в същото време са страхотен начин да ги забавляват с часове.

Ние имаме някои от най-добрите флаш игри за обличане на животни за деца. Можеш да ги играеш онлайн безплатно колкото пъти искаш без да трябва да плащаш. Тези игри са прости и проектирани за по-малки деца, но могат да бъдат страхотен начин да ги забавлявате, да бъдат заети и извън проблемите. В Облечи Кученцата трябва да играеш, за да облечеш сладко кученце. Колко забавно е това? Това е игра, която е лесна, но която ще позволи да се забавляваш. Ако обичаш кученца ще се избухнеш играейки тази безплатна онлайн флаш игра.
Когато играеш Направи си Домашен Любимец, ще можеш да създадеш твой собствен домашен любимец. От очите и ушите до всичко между тях, ще можеш да създадеш животно, което само ти би могъл да обичаш! Тази игра за обличане на животни е малко глупава, но това е което я прави толкова страхотна. Ако си любител на котки трябва да играеш Оцвети Котето. В тази игра с животни ти трябва да създадеш твое собствено коте от скици. Това е страхотен начин да прекараш малко време, особено ако си любител на животни. Какъв тип котешко създание можеш да създадеш?