Igrai Igri » Момичешки Игри » Преобразяване » Прически
8.3 / 10 - 3317

Прически

Винаги сте искали да пробвате различна прическа или цвят, но сте се притеснявали какво ще си помислят останалите? Не се бойте! Тук може да пробвате най-разнообразни стилове прически, без да се притеснявате от това, че някой няма да ги хареса. Направете си лилава къса подстрижка или яркочервена конска опашка. Експериментирайте и се забавлявайте!

Нашите флаш игри за прически са страхотен начин да прекарате времето си, докато се забавлявате и учите как да правите най-различни прически. Ще се забавлявате с тези симулации за прически. Някои са по-ангажиращи от други и предлагат повече опции и детайли, но всички са забавни по свой начин. Ако харесвате този тип игри, ви препоръчваме да опитате всяка поотделно. Тези игри са страхотен начин вашите малки деца, тийнейджъри или дори възрастни да прекарат известно време.
Докато в основата на някои от заглавията са известни личности, други са по-общи. Например в Момическа Прическа можете да миете, сушите и дори да фризирате косата на един от героите в играта. Салонът на Биг Мама е друг вид флаш игра за прически, която не се базира на определена известна личност или кинозвезда. Можете да научите и нещо повече за това какво се случва в салоните за красота. На тази страница ще откриете най-добрите флаш игри за прически, които можете да играете безплатно онлайн. Тези игри не са за всеки, но ако обичате модата, стила и прическите, някои от тези игри наистина ще ви харесат, когато започнете да ги играете. Те са безплатни, така че можете да пробвате колкото от тях желаете, преди да изберете играта, която най-много ви допада.