Igrai Igri » Момичешки Игри » Романтични игри » Целувка
8.5 / 10 - 19892

Целувка

Искате ли да изпитате усещането от това да се целувате с вашия таен обожател? Помогнете на тези прекрасни момчета и момичета да се целунат, без да бъдат хванати. Комбинирайте романс и стратегия. Вземете си дъвка или червило и се пригответе да помогнете на Купидон в тези игри с целуване!

Нашите флаш игри за целуване, които можете да играете онлайн, са страхотен начин да прекарате времето си и да се научите как да се целувате перфектно! Изкуството на целувката е нещо, което тези игри показват много добре. Някои от игрите всъщност изискват някои умения, така че не си мислете, че това са просто скучни видео игри, които няма да ви харесат особено. От романтични целувки до състезания по целуване, в тази категория има за всекиго по нещо.
Ако не знаете откъде да започнете, опитайте с Тайна Целувка в Офиса, чието действие се развива в офиса. Трябва да се опитате да откраднете целувка, когато шефът не гледа. Това не е толкова лесно, колкото звучи! Ако искате да убиете малко време, това е страхотна кратка игра. Ако искате нещо различно, опитайте Палава Класна Стая или Целуни ме Бързо, които са две от най-добрите игри за целуване, които можете да играете онлайн. За всеки, който търси видео игра без насилие, тук ще срещнете възможно най-малко насилие! Ако трябва да бъдем сериозни, нашите онлайн игри за целуване са безплатни и предлагат забавен начин да изживеете малко романтика в иначе скучното ви ежедневие. Ако сте готови да проверите дали сте добър в целуването или не, време е да започнете да се целувате виртуално и да впиете устни в пътя към победата!