Igrai Igri » Детски Игри » Игри за обзавеждане » Украси тортата
9.6 / 10 - 3264

Украси тортата

Печенето на торта може да бъде много забавно. Винаги е било особено предизвикателство декорирането и по начин, който ти харесва. С нашите онлайн игри за декориране ти упражняваш всичко, което искаш без да трябва да миеш чиниите след това. Бъди шефа, който винаги си искал да бъдеш като смесваш точните съставки, избираш цвета на твоята торта и прилагаш красиви декорации. Нашите флаш игри за декориране са перфектни за всеки, който обича печенето.

Имаме голяма селекция на някои от най-добрите онлайн игри за украса на торта. Нашите флаш игри за печене ще тестват уменията ти като пекар. Можеш ли да приготвиш перфектната торта? Ако мислиш, че имаш каквото е необходимо, за да бъдеш майстор декоратор трябва да опиташ една от игрите в този раздел. Всяка една торта трябва да се получи перфектно преди да изтече времето в Готвачка на Торти 2. Това е много забавно за всеки, който обича тортите и декорирането. С толкова много възможности, които съществуват ти със сигурност ще се забавляваш докато се опитваш да украсиш най-добрата торта. Може дори да се наложи да го сервираш накрая, ако го направиш достатъчно добре.
Едно от наистина готини неща в Украси Тортата е, че можеш да разпечаташ снимка на тортата, когато си я украсил онлайн! Това прави времето прекарано да заледяваш и поливаш перфектно тортата да си струва, защото можеш да видиш тортата отпечатана. Като нещо по-различно пробвай да играеш Cake with Fruit Decorations. В тази флаш игра за украсяване на торта можеш да добавиш плод на върха, за да направиш тортата наистина специална. Това е една от най-добрите игри за декориране на торти, които имаме в тази категория.