Igrai Igri » Състезателни Игри » Картинг
8.1 / 10 - 824

Картинг

Пробвайте тези страхотни картинг игри! Въпреки че игрите са много разнообразни, концепцията е една - да шофирате малък картинг на пистата, колкото се може по-бързо. С тези картинг игри ще можете да се забавлявате в продължение на часове. Финиширайте преди опонентите си и спечелете състезанието!

Ако сте фен на състезателните игри, много ще харесате тази категория с всички наши флаш игри за картинг. Отделили сме време, за да подберем най-доброто от доброто, така че да можете да прекарвате времето си в игри, вместо в търсене на добри такива. За всеки, който обича да се състезава по картинг в реалния живот или във видео игри, селекцията, която имаме, ще ви побърка. Да увеличавате скоростта и мощността е много забавно. В някои от тези игри всъщност можете да се състезавате срещу хора от цял свят.
За начало пробвайте с играта Kart On. В нея ще можете да избирате измежду щест различни маршрута и три типа стратегия на игра. Ако се справяте добре, името ви ще се запише в класацията с най-добри резултати. Можете да проверите списъка с най-високи резултати и да видите къде се класирате по отношение на други шофьори от цял свят. Това е страхотна игра за картинг като за начало. Ако сте готови за нещо малко по-различно, може да опитате Kart Fighter или Dragonball Kart. И двете са страхотни състезателни игри по картинг, които можете да играете онлайн безплатно, когато имате малко време. Да се състезавате срещу шофьори от цял свят е вълнуващо. Играчи, които шофират и се състезават от цял свят ни гласуват доверие да намерим най-добрите заглавия и да им ги предложим на едно място.