Igrai Igri » Състезателни Игри » Лайн Състезание
8.1 / 10 - 1542

Лайн Състезание

Качете се в колата си и излезте на магистралата. И все пак екстремното състезание е по-добър вариант от спокойното и бавно шофиране. Пазете се от другите коли и бъдете най-бързи. Бъдете внимателни!

Когатоп стане въпрос за флаш игри за състезания по магистралата, ние можем да се похвалим с най-добрите. Те са не само забавни и изпълнени с предизвикателства, но и са безплатни за игра онлайн. Независимо дали заставате зад волана на спортна кола или тир с осемнадесет гуми, ние смятаме, че ще харесате тези игри, базирани на състезания по магистралата с висока скорост. Само трябва да внимавате за полицаи!
Състезателните игри са популярни, а тези, които се провеждат на магистрали и други пътища, не са изключения. Например в Кални Камиони вие играете със засилен по пътя камион, който се опитва да достави поръчката навреме. Ще успеете ли без да направите катастрофа? Можете също така да опитате с Freeway Fury. В тази игра вие сте каскадьор, който трябва да покаже луди каскадьорски номера на магистралата. Внимавайте - тази игра е пристрастяваща! Да намерите най-добрите флаш игри за състезания по магистрали е лесно. Всичко, което е необходимо да направите, е да разгледате тази страница и да откриете нещо, което е интересно за вас. Независимо с какъв тип превозно средство се състезавате, смятаме, че ще ви хареса да карате агресивно по магистралата без да се притеснявате за полицията или че ще нараните някого. Готови ли сте да се състезавате?