Igrai Igri » Летящи игри » Събиране и летене
8.3 / 10 - 753

Събиране и летене

Целта на тези игри е да събирате предмети докато летите, независимо дали сте в ролята на дракон или хеликоптер. Пробвайте всички тези игри и изберете любимата си. Успех!

С нашата колекция от флаш игри "Лети и събирай", Вие ще печелите точки като летите наоколо и събирате разни неща. В някои игри може да сте дракон, в други може да летите с хиликоптер или нещо друго. Както и да е, играта се свежда до това докато летите из екрана да улавяте някакви неща. Понякога можете да улавяте бонуси, които се изразяват в това, че Ви дават повече енергия и правят задачите Ви по-лесни.
Една от най-популярните игри в тази категория е Dinosoars. В нея Вие трябва със замах да събирате динозавърски яйца. Можете и да се издигате в небето като перодактил, докато събирате яйцата. Колкото повече яйца съберете, толкова повече точки ще получите. Трябва да внимавате и да се пазите от враговете и да ги зашеметявате, когато е възможно. Тази флаш "Лети и събирай" игра е много забавна. Две от най-добрите игри, които имаме в тази категория трябва да са Ракета и Спаси Света, и двете са вълнуващи по повече от един начин. Ако сте добър, ще имате много висок резултат. Ако се упражнявате, ще станете и по-добър. И не се притеснявайте, тези игри са безплатни, така, че можете да играете без да харчите пари.