Igrai Igri » Летящи игри » Raiden X
8.6 / 10 - 539

Raiden X

В тези игри нивата са изпълнени с множество противници. Дали ще летите в космически кораб или изтребител, противниците ви няма да ви позволят да минете напред толкова лесно. Бъдете по-бързи и по-смъртоносни от враговете си и така ще спечелите тази игра!

Нашите Flash игри в космоса са от най-добрите. Ако разгледате заглавията, които сме събрали на едно място, ще разберете защо имаме толкова много посещения. Имаме видеоигрите, които искате да играте онлайн, включително тези приключения в открития космос. Забавна игра с вземане и летене в космоса е Sky Warrior. Можете да играете тази игра само с мишката си. Посочвате и корабът лети. Можете да стреляте с обикновено кликване с мишката. Това означава, че можете да седнете удобно и да се съсредоточите върху играта, а не клавиатурата!
Друга чудесна игра в космоса е със стрелец, който стреля отгоре надолу Strikers 1945 Flash. Ще ви трябва малко време да свикнете с бутоните за управление, но после трябва само да сте нащрек! Тази игра е страхотна по толкова много начини. Ако успеете да стигнете до края, имате определени умения. Ако харесвате игри със стрелци в открития космос, не пропускайте Zenon Mega Blast. С чудесни рисунки, плавно и бързо действие и предизвикателство на всяко ниво, тази игра ще ви ангажира. За онлайн Flash игри в космоса, при нас сте на правилното място.