Igrai Igri » Летящи игри » Въздушен Бой
8.8 / 10 - 297

Въздушен Бой

Летете високо в небесата и стреляйте по всичко, което мърда. Стиска ли ви да направите тоно (фигура във висшия пилотаж), за да избегнете вражеските атаки? Може да избирате различни въздушни боеве! Може да бомбардирате цели на земята или просто да участвате в близки въздушни схватки! Безаварийно летене!

Летенето е забавно. Докато Симулации са хубави, понякога Ви се иска нещо повече - нещо като стар бомбардировач във въздуха. За всеки, който харесва флаш игрите с въздушни битки, ние имаме на разположение богат избор. Вие можете да избирате от стари биплани до футуристични изтребители и бомбардировачи, можете да избирате и пилотска кабина от богатото разнообразие от самолети и летателни машини. Две популярни игри са Bomber at War и Bomber at War, но както можете да видите, ние имаме богат избор от флаш игри с въздушни битки.
Някои от старите самолети са хубави но ако искате да усетите нещо по-вълнуващо, тогава опитайте някоя от игрите с бомбардировачи. В зависимост от това, коя игра ще изберете, Ви ще получите един модерен бомбардировач и набор от бомби и ракети за унищожаване на цели. Повечето от игрите са конструирани по нива и Ви позволяват да подобрите бомбардировача си само ако преминете на по-горно ниво. Това е, което Ви връща отново и отново тук. И ако успеете да се наредите на стената на славата, бъдете готови да се връщате тук отново и отново за да видите кой Ви е победил. Вие ще срещнете сериозна конкуренция, защото много хора играят нашите флаш игри с въздушен бой. Нашите игри с въздушни битки са безплатни, така, че можете да упражнявате колкото си искате без дори да похарчите и монета.
20992099
74%