Igrai Igri » Спортни Игри » Спортен бар » Бърз Пуул
8.2 / 10 - 1175

Бърз Пуул

Популярността на билярда се увеличи значително през последните години, особено като игра, която се играе в барове и кръчми. Сега не е нужно да отивате в долнопробни барове, за да упражнявате майсторските си удари. Може да го правите тук, онлайн!

Ако не разполагате с много време, но все пак ви се играе, нашите Quick Pool Flash игри са точно това, което ви трябва. Те са много забавни и с доста предизвикателства, но цялата игра не отнема много време. За всички, които бързат, това е добре. Фактът, че можете да ги играете безплатно онлайн, е допълнителен бонус. За малко отклонение от класиката, опитайте Crazy Pool. Започвате като използвате само белите топки, но докато напредвате в играта, излизат нови цветове, като ви дават възможност за още по-добри удари. Формирането на резултата може би ще разберете след една-две игри, но тази игра е предизвикателство. Ако искате бърз билярд с малко екшън, вижте Blast Billards 2008. Ако не направите удара навреме, топките избухват! Това променя играта напълно, тъй като трябва да побързате с удара преди времето да изтече.

Една наистина уникална Flash игра с билярд е Blast Billiards. Ако ударите динамита, играта свършва. Трябва да разчистите масата. След това, преминавате към следващата маса. Можете ли да стигнете до края на тази нелека билярд игра? От пълни билярд игри до упражняване на ловки удари, имаме лесни игри с билярд за всеки. Заглавията в тази категория се разучават и играят лесно, без много суетене или неприятни ситуации. Играете безплатно, така че не трябва да се тревожите колко пари ще похарчите, за да поиграете малко билярд онлайн.