Igrai Igri » Спортни Игри » Спортен бар » Въздушен Хокей
8.7 / 10 - 8913

Въздушен Хокей

Всеки е играл въздушен хокей поне веднъж в живота си. Сега вече не е необходимо да ходите в задушни и претъпкани зали с игрални автомати. Просто може да играете въздушен хокей на компютъра си. Не е нужно да играете на старо и захабено оборудване, тъй като може да използвате мишката си, за да разгромявате противниците си. Забавна игра, която ще ви накара да играете отново и отново!

Въздушният хокей е забавен, но не винаги ще можете да се доберете до маса. Ние можем да помогнем с нашия набор от флаш игри за въздушен хокей. Всичките игри са безплатни и ще Ви накарат да се почувствате все едно, Вие сте там с сприятелите си и плъзгате и обръщате шайбата надлъж и нашир през масата - всичко това в комфорта на собствения си дом.
Играта на въздушен хокей е проста и лесна, но всеки се нуждае от тренировки за да се научи как да повдига шайбата, за да вкара гол и да вземе точка. Ако играете хокей в реалния живот, нашият безплатен флаш въздушен покер ще Ви поддържа във форма, независимо дали сте на компютъра или таблета. Някой от нашите най-известни флаш игри на въздушен покер са Air Hockey 2 и AirHockey. И двете предлагат основни неща само, че са малко по-забавни и зарибяващи. Те са две различни игри, така че можете да пробвате и двете преди да решите коя Ви харесва повече. Ако нито една от тях не Ви хареса, ние имаме още много видео игри за въздушен хокей, които можете да играете безплатно.