Igrai Igri » Спортни Игри » Wakeboarden
8 / 10 - 1908

Wakeboarden

Опитай тези страхотни уейкбординг игри! Прави каскади като професионалист без да напускаш дома си и без да се мокриш във водата. Изпълни ги пред другите и събери най-висок резултат.

Уейкбординг флаш игрите могат да бъдат много забавни. Ако сте достатъчно добри може да направите най-добрите каскади и да съберете най-висок резултат. Заглавията в този раздел ще бъдат много интересни за всеки, който харесва сърфинг игрите. Най-страхотната част е, че можете да играете всички наши онлайн военни игри безплатно – дори тези с много играчи. В Wakeboarding трябва да избягвате препятствията и удрянето в рампи, така че да можете да направите подскоци и трикове, за да съберете точките. Знаете ли какво коства да бъдеш уейкбординг шампион? С тази игра можете да разберете. Можете да я играете безплатно колкото пъти искате.

Опитайте Jetski Rush за много мокри и щури забавления. В някои аспекти тя прилича на повечето други флаш игри за джет ски, но също така има някои аспекти, които са различни. Ако сте фен на игри от този жанр препоръчваме да проверите това заглавие. В Surf or Sink трябва да се уверите, че не потъвате до дъното на водата! Тази игра е наистина пристрастяваща и ще играете часове наред. Ако сте достатъчно добри трябва да се класирате сред тези с най-висок резултат.