Igrai Igri » Спортни Игри » Баскетбол
8.8 / 10 - 23658

Баскетбол

Винаги сте искали да станете следващия Майкъл Джордан или Коби Брайънт? Сега това е възможно! С тези онлайн баскетболни игри може да упражнявате изстрелите си към коша и да подобрите забивките си. Всички тези игри са върха!

Харесва ви да забивате? Не, не понички, а баскетболни топки! Ако сте фен на Харлем Глоубтротърс или харесвате Майкъл Джордан, Шакил или дори Леброн Джеймс, Вие ще харесате всички баскетбол, флаш игри, които предлагаме. Най-хубавото е, че те са безплатни. С тези игри, Вие можете да прекарате колкото си искате време, стреляйки в кошовете.
Някои от най-добрите флаш баскетболни игри, които ние имаме са World Basketball Championship, Trick Hoops Challenge и Най-добрата Забивка. Без значение, коя ще изберете, Вие ще трябва да поемате удари, да блокирате други играчи и се опитвате да спечелите играта - и може би целия турнир. Дали ще изберете любимия си отбор или някои случаен, ние смятаме, че Вие много ще се забавлявате. Играта на баскетбол, онлайн е "взривоопасна". Ако Вие смятате, че имате способността да изведете целия отбор от задни позиции начело, времето да го докажете е точно сега. Няма значение нивото на Вашите умения, ние смятаме, че ще намерите Вашето заглавие, което Ви подхожда, в нашата колекци. Дори и изобщо да не обичате баскетбол, можете да усетите, че сте въвлечен в играта, когато заиграете онлайн. Можете ли да поставите името си на стената на славата?