Igrai Igri » Спортни Игри » Крикет
8.6 / 10 - 1776

Крикет

В реалния живот може да не харесваш крикет, но тези игри са наистина страхотни. Някои игри са концентрирани само върху един аспект от крикета, други ти позволяват да играеш с пълен отбор крикет играчи. Предизвиквам те, опитай да играеш виртуален професионален крикет.

Това не е най-популярният спорт на земята, но много хора все още обичат тази игра. Нашите флаш крикет игри ще Ви предложат всичко от резервните скамейки до голямата лига. Някои от игрите са концентрирани в един аспект от играта, като например хващане и удряне. Други игри ще Ви позволят да изведете отбора си по целия път на турнирите и да стигнете до стената на славата.
Без значение дали играете с истински отбори или ще изберете някоя от другите флаш крикет игри, безплатната игра онлайн ще Ви помогне да си починете и ще Ви отърве от стреса, докато "убивате" време. Едно от нашите по-популярни заглавия е Тестов крикет, която се концентрира само хващането на топки. Вижте, дали можете да изкарате най-много точки и да победите приятелите си. Други две заглавия, които хората харесват са Gully Cricket и Ashes 2 Ashes Zombie Cricket. И двете крикет игри Ви хвърлят направо в действие но изискват от Вас да се върнете малко назад и да помислите за стратегия. Която и игра да изберете, ние смятаме, че Вие ще се забавлявате със всичките ни различни крикет видове игри, които предлагаме. Ако заиграете веднъж, ние смятаме, че след това ще поискате да изиграете всичките.