Igrai Igri » Спортни Игри » Surfen
8.2 / 10 - 1123

Surfen

Не всеки си има океан наблизо, за да улови някоя и друга вълна. За тези, които си нямат, ние сме приготвили тези готини сърф игри. Направете най-необикновените номера, за да впечатлите тази сладурана или готин тип, които ви наблюдават от брега. Всички на дъските!

Време за сърф, фукльо! Ако искате да овладеете несговорчивата вълна и да видите дали сте способен да оцелеете в океана, докато яхате вълните, тук сте на правилното място! Имаме някои от най-добрите Flash игри със сърф. С игрово съдържание за всички типове играчи, несъмнено ще откриете приключение със сърф дъска за свободното си време. Ако искате да яздите вълните и да правите трикове, трябва ви Surf's Up. Колкото повече номера можете да изпълните без да изпуснете дъската и да паднете, толкова повече точки ще получите. Имате ли нужните умения, за да стигнете до самия край на тази игра? Не много хора го умеят!

За да помогнете на Дули да поязди вълните, трябва да играете Dooly Surfing. Изтриете ли три пъти, играта свършва. Дотогава трябва да помагате на героя да се бори с вълните. Играта е проста, но започнете ли да играете, просто ви обсебва. За любителите на анимационния филм, Невероятно тънък лед е забавно сърф приключение ,а за да овладеете играта, ви е нужна малко практика. Която и от Flash игрите със сърф да играете онлайн, вярваме, че ще ви е много забавно. Упражнявайте се упорито и бихте могли да се класирате на някое от първите места в играта!