Igrai Igri » Спортни Игри » Зимни игри » Ски
8.6 / 10 - 4065

Ски

Защо е нужно да чакате да падне първият сняг, за да сложите ските си? Елате при нас и играйте на нашите ски игри. Спускане, скокове, каскади и слалом - ще намерите всичко това тук. Тези игри ще ви осигурят забавление в продължение на цялата зима!

За най-добрите Flash игри със ски, при нас сте на правилното място. Можете да играете безплатно онлайн всичките ни спортни игри, винаги, когато имате малко свободно време. Ако ви харесва тръпката на спускането по склонове с препятствия, които трябва да избягвате, ще се влюбите в игрите, които сме събрали на едно място. Една от игрите в този раздел, която наистина харесваме, е Ски Скокове 2, заради всички готини каскади и скокове, които може да правите с рампите. Ще ви е нужна малко практика, но бутоните за управление в тази игра се научават наистина лесно. Не след дълго, ще летите на ските си във въздуха.
Друга Flash игра със ски номера е Ски Трикове. В нея трябва да обърнете внимание на различни фактори в каскадите, за да съберете най-много точки. Дори да не получите максималния резултат, тази онлайн видеоигра със ски скокове ще ви бъде забавна. За колекция от мини-игри, свързани с каране на ски, вижте Скиор. Това заглавие наистина има нещо за всеки. Която и мини-игра да харесате най-много, ще прекарате дълго време в опитите да получите максималния възможен резултат.