Igrai Igri » Спортни Игри » Ръгби » Удари на горе
8.3 / 10 - 11224

Удари на горе

С тези игри може да упражнявате уменията си за ритане на топка. Не изпускайте топката на земята преди вашия опонент. Бъдете внимателни, това може да звучи лесно, но опонентите ви ще стават все по-добри и трудни за побеждаване!

За феновете на футбола и спорта, нашата колекция от флаш игри за удари ще ви накара да се засмеете и да подскочите от радост. Събрали сме най-добрите игри в тази категория и ги предлагаме на едно място. След като намерите онази, която искате да играете, просто трябва да започнете да го правите. Няма нужда да плащате, за да играете някоя от нашите безплатни флаш игри онлайн за удари.
За начало трябва да си помислите за Супер Хийдърс. В нея играете Стан и трябва да използвате главата си, за да вкарате гол с топката. Колкото по-добри ставате, толкова повече топки излизат и така играта се усложнява. Можете ли да останете спокойни и да използвате главата си (буквално), за да вкарате голове с всички топки? В тази игра е трудно да се постигне най-високия резултат. Две други игри за удари, които ви препоръчваме, са EK главички и Въздушен тенис. Игрите с изпълняване на наказателни удари са неслучайно популярни - те са много забавни! С толкова много вариации на една тема, ние имаме по нещо за всички типове играчи. Независимо какво обичате, ние смятаме, че ще намерите игра, с която да прекарате времето си и да търсите щастието си.