Igrai Igri » Спортни Игри » Yetisports
8.8 / 10 - 1158

Yetisports

Йетиспортс е серия от онлайн игри, която започна с популярната игра за мятане на пингвини, появила се за първи път през януари 2004 година. Оттогава франчайз концепцията е прилагана към много игри, като така са създадени забавни и пристрастяващи флаш игри. Не се оглеждайте повече, тъй като сме ги събрали всичките за вас тук. Наслаждавайте се!

Търсиш ли пристрастяващи и забавни флаш игри? Открил си точната категория. Нашите йети спорт игри са базирани на известните игри с пингвини от 2004 г. С тези вариации получаваш цялото приключение и възхищение с малко по-различни вариации на общата тема – студен локал и много битки. Игра Удари Пингвина е много сходна на играта, с която започна този жанр. Играта е проста и интуитивна, но ще трябва да се упражняваш известно време, за да постигнеш възможно най-високият резултат. Това е забавна и наивна игра, която ще те забавлява.

Друга страхотна йети спорт игра, която харесваме е Кърваво Тюленско Подскачане. В нея трябва да подхвърляш пингвин във въздуха и той да подскача направо, така че ти да можеш да вземеш най-много точки. Ще спреш да играеш тази игра за малко ако започнеш да играеш. В Flamingo Drive използваш фламинго, за да удариш пингвина. Можеш ли да се отдалечиш максимално и да добавиш малко стил и нюх в същото време? Тази игра е предизвикателна, забавна и оживена. Както при всички наши други йети спорт флаш игри тази е безплатна за онлайн игра!