Igrai Igri » Спортни Игри » Ръгби » Футбол
8.6 / 10 - 8362

Футбол

Европейският футбол или просто футбол (в зависимост от това къде живеете) е един от най-популярните спортове в света. Поради това, че във всяка страна се провеждат футболни турнири, печалбите от футбола се измерват в милиарди долари годишно. Сега в нашите футболни игри имате възможността да се блеснете като новия Меси или Роналдо!

Ако обичате да играете Flash игри с футбол, имаме множество чудесни заглавия. Дали ще го наречете футбол или сокър, тези спортни игри са много забавни. Някои са само с наказателни удари, но други са пълни игри, които ви позволяват да играете цял сезон. Можете ли да изведете отбора си до шампионата? В Краля на защитниците, топката идва до вас и трябва да използвате главата си (буквално), за да изпратите топката в целта. Тази игра изисква малко практика, но ще се забавлявате с часове като се опитвате да отбележите най-много точки срещу вратаря.
За нещо повече, опитайте Premiere League Foosball - страхотна Flash видеоигра със сокър, която може да играете безплатно, винаги, когато имате свободно време. Можете да изберете отбора си и ако сте достатъчно добри, да го изведете до шампионатните игри. В The Champions 3D времето е ограничено, но това я прави още по-емоционална, докато се опитвате да отбележите възможно най-много голове, преди времето да изтече. Можете да изберете отбора си, а докато играете, имате и други варианти. За любителите на сокър, това е играта, която трябва да пробват най-напред.
RaulRaul
82%