Igrai Igri » Екшън Игри » Бой » Бой на арена
8.6 / 10 - 1685

Бой на арена

Здравейте. Добре дошли на арената! В тези игри е необходимо да събудите гладиатора във вас. Само безмилостните войни ще победят на различните бойни арени в тази категория. Нека боят започне!

Арената съществува откакто свят светува. От двама бойци, биещи се по между си до битка между боец и животни или пък сам боец срещу група бойци, ние имам всички видове флаш игри за битки на арена, които можете да играете безплатно, онлайн. Независимо дали имате малко време или разполагате с часове за "убиване", то игрите ще си свършат работата.
В Crab Fight, битката е малко по-различна, защото сте рак а не човек, но битките са грандиозни и вълнуващи. Графиките в игрите са страхотни и ще Ви разсмиват всеки път. Ако тази игра не е във Вашия стил, трябва да пробвате Arcane Fighters или Achilles II-Origin of a Legend, и двете са много различни. Ако сте воин и искате да се биете това е Вашата категория от флаш игри. С толкова много бойни игри на разположение, Вие ще прекарате безброй часове, опитвайки се да станете крал на арената. Най-доброто за тези игри е, че всички те са безплатни. Дори можете да се видите на стената на славата, ако се представите достатъчно добре. Имате ли какво да дадете за да завоювате позицията ТОП ГЛАДИАТОР?