Igrai Igri » Екшън Игри » Стрелба » Хели Атак
8.3 / 10 - 3784

Хели Атак

Имаме много игри с летене точно тук за теб. От реалистичен хеликоптер по време на война до по-детски хеликоптерни игри. Ако търсиш вълнение си дошъл на правилното място!

Ако обичате да управлявате хеликоптер, трябва да пробвате някои от нашите флаш игри "Хели атака" на тази страница. Намерили сме най-добрите флаш игри за летене, които можете да играете онлайн безплатно. От анимирани хеликоптери до по-реалистични модели на хеликоптери, имате на разположение много варианти. Имаме военни игри с хеликоптери за всички типове играчи.

За онези, които обичат игрите със стрелба, изискващи стратегия, някои от най-добрите флаш игри "Хели атака" са Хели Атак 3, Хели Атак 4 и разбира се Heli Attack 2. Независимо коя от тях решите да играете, смятаме, че ще харесате много всички екшъни високо в небето. Ако успеете да стигнете до най-високите нива във всяка игра показва, че наистина знаете какво правите. И тъй като нашите игри се играят безплатно, можете да преминавате от една към друга, докато откриете онази, която най-много пасва на стила ви на игра. Независимо какъв тип игри с хеликоптери и нападения обичате, ние сме сигурни, че ни се намира нещо, което да ви зарадва. Само внимавайте да не загубите представа за времето, докато играете. Лесно е да се потопите във вълнението на тази игри, ако не внимавате.