Igrai Igri » Екшън Игри » Xiao Xiao
8.9 / 10 - 2803

Xiao Xiao

Ксиао Ксиао е създадена за първи път през 2001 година от китаеца Жу Жикианг. В тези жестоки игри имате за задача да сеете смут между бойците като вас, използвайки всякакви впечатляващи движения от бойните изкуства и оръжия. Не е за хора със слаби сърца!

Харесваш ли флаш игри със стикове? Имаме някои от най-добрите онлайн игри със стикове, които да играеш безплатно. Независимо дали харесваш екшън или приключение или нещо, което ще предизвика твоя ум и изисква стратегия, имаме по нещо за всеки тип геймър в тази категория. За да започнеш опитай с Електрически човек 2. Ако харесваш Street Fighter или други бойни конзолни игри ще се наслаждаваш да гледаш битка между два стика на екрана. Графиките в тази игра са по-добри отколкото си мислиш. Играта е това, което ще те накара да се върнеш да играеш отново и отново.
Ако харесваш Mafia Wars, ще се влюбиш в Sindicate. Тази игра е за по-зряла публика, но тя може да те накара да опиташ да контролираш града с всички възможни средства! Имаш ли това, което ти е необходимо, за да бъдеш крал на подземния цвят? За забавление със стик платформа опитай Rage 3, която ще те накара да поискаш нивата да продължат завинаги. Добрата новина е, че има много предизвикателства за теб в тази игра. Можеш ли да го направиш до самия край? Само най-добрите играчи ще го направят.
CQCCQC
82%