Igrai Igri » Екшън Игри » Бой » Игри с бох
8.7 / 10 - 12437

Игри с бох

Боксът е спорт, който се практикува от векове наред. Още древните египтяни, преди 4 000 години, са организирали схватки между най-смелите и силните си мъже! Сега имате шанса да излезете на ринга и да се биете, докато опонента ви не падне на земята нокаутиран!

Чували ли сте някога за "Окото на тигъра", от филмите за Роки? Ако сте чували, вероятно сте фен на ринга. Добрата новина е, че ние имаме страхотна колекция от игри за бокс, които можете да играете онлайн и безплатно. Тоеа е един от най-старите спортове в света, но модерните му варианти могат да бъдат възхитителни по много начини.
Готови ли сте да хвърлите шапката си на ринга и да разберете дали можете да бъдете коронован шампион? Ако нокаутирате съперника си и повишите КО нивото си, Вашето име може да се пояеи на стената на славата, сред имената на най-добрите играчи. Игрите на бокс са велики, защото те не отнемат много време и са много забавни. Боксът е малко труден но това определено е един от най-силовите игри на пазара. Спортът може да Ви научи на спортсментсво и други умения, като координация между очи и ръце. Ако сте готови да се изкачите на ринга, изберете една от нашите флаш боксови игри и започнете битка с точни хукс и ъперкатс. Ейдриън! С тези заглавия, можете да бъдете Роки или любимия си боксьор от реалния живот.