Igrai Igri » Екшън Игри » Бой » Street Fighter
8.7 / 10 - 785

Street Fighter

Всички игри в тази категория са базирани на оригиналната игра на Капком от 1987 година. В тях трябва да проявите съобразителност и по този начин да се изкачите до върха на бойния турнир. Всички тези игри са основани на този принцип. Забавление с бой!

Ако сте фен на Flash Street Fighter игри (уличен боец), ще се влюбите във всичките ни чудесни заглавия в този раздел. Можете да играете онлайн безплатно. При толкова много различни видове бойни игри, имаме по нещо за всички играчи. Независимо от нивото ви на умения или желания вид игра, със сигурност имаме нещо за вас. В Fierce Fighter, трябва да се придвижите до края като разгромите опонентите си един по един. По подобие на оригиналната игра Street Fighter, тази предлага собствен екип от герои - добри и лоши момчета. Всеки от тях си има и своите специални ходове.
HoboHobo
83%
За нещо малко по-различно, опитайте Hero Fighter. В тази игра Flash Street Fighter, трябва да надвиете противниците си като използвате обичайните си ходове - нападение и отбрана - но трябва да знаете и как да използвате специалните си ходове, за да спечелите играта. Друга страхотна Flash Street Fighter игра, която можете да играете онлайн още сега, е Vox Populi Vox Dei. В нея сте ловец на вампири, който трябва да разгроми всичките вампири един по един, за да се придвижите до края на играта. Достатъчно добър ли сте, за да влезе името ви в списъка с най-високи резултати?