Igrai Igri » Екшън Игри » Бой » 1 vs 1 Бой
8.8 / 10 - 1438

1 vs 1 Бой

Пробвайте тези епични бойни игри! Победете противниците си на арената като бъдете по-силен и бърз от тях. Може да играете срещу различни видове противници: магьосници, чудовища и дори телефони!!! Нека се подготвим за битка!

Игрите с война и стратегия са чудесен начин да прекарате време. Колекцията ни от бойни Flash игри ще ви занимава с часове, докато се опитвате да победите във всяка битка, така че да спечелите цялата война. За да надвиете в някои от по-трудните, може да ви е необходима практика, но можете да излезете победител. Една от най-добрите Flash игри с война в колекцията ни е Battle Mechs. Това е стратегическа игра с война, с редуване, в която управлявате гигантски механизирани роботи. Играта е много забавна, дори в по-късните нива, когато става още по-трудна.
Друга чудесна бойна игра, която може да ираете онлайн, е Battle Masters - използват се камък, хартия и ножици, но докато се биете, изникват малки изненади. Притежавате ли нужното, за да стигнете до последната битка и да победите с максимален резултат? Приключенската игра с двубой в турнир Чудовищна Лудост е друга забележителна игра, която ви позволява да се сражавате с многообразие от различни врагове. За да си проправите път към финалните нива на тази страхотна игра, ви трябва умение да убивате врага. Готови ли сте за война?