Igrai Igri » Симулации » Бизнес игри » Построй твой остров
8.5 / 10 - 6431

Построй твой остров

Заглавието казва всичко. В тези игри можете да построите свой собствен остров! Съществуват много опции, измежду които може да избирате, както и различни типове игри. Водете война на острова си или просто го използвайте за място, където да построите ферма и да отглеждате различни видове култури. Тези игри ще ви гарантират часове, изпълнени със забавления!

Ако харесвате Симулации, Вие много ще харесате нашата колекция от флаш игри "Построй си остров", които можете да играете безплатно, онлайн. Без значение, дали искате да играете елементарна или забавна, по-трудна или предизвикателна, ние имаме всички симулационни игри, които ще Ви забавляват. Едно от най-популярните заглавия от тази категория е Island Tribe 2.
Ако това не Ви харесва достатъчно, може да искате да опитате Bunni или Royal Envoy 2. И двете игри ще Ви позволят, да управлявате кралство. Ако взимате правилните решения, ще стигнете далеч. Ако изборът Ви не е точен, Вие ще се провалите и ще загубите кралството си. Не във всички от нашите "Построй остров" игри има битки. С толкова много варианта за избор, Вие можете да играете различна игра всеки път, когато играете. От засаждане на култури на остров до подготовка за война, нашите симулационни игри за острови ще Ви задържат зает в продължение на часове. И когато сте завършили една игра, можете да започнете нова и да построите дори нещо по-добро. Звучи забавно, нали? Изберете една от безплатните игри на тази страница и започнете да ираете.