Igrai Igri » Симулации » Стратегии » Стратегия
10 / 10 - 65535

Стратегия

Тези онлайн стратегически игри изискват малко повече съобразителност от другите игри на този сайт. Наистина ще трябва да си направите план, за да сразите враговете си, като вложите повече мисъл и стратегия, независимо дали става въпрос за игра на война през 1917 година или по времето на Римската империя.

Ако обичате да играете Flash игри със стратегия, ще се влюбите в тази категория. Намерили сме най-добрите игри с война за вас. Имаме и стратегически игри, в които няма насилие. Който и тип игра да предпочитате, със сигурност в раздела ще намерите заглавие, което ще искате да играете отново и отново. В Warfare 1944 можете да опитате да освободите Франция във Втората световна война. Ще ви е необходимо да огледате своите сили и врага и да измислите добра стратегия, за да изминете всичкия път от нормандски плаж до Париж и да отблъснете немците.
10661066
89%
За още по-стара битка, опитайте Warfare 1917. В нея важен е духът на войските ви - почти колкото здравният им резултат. За да стигнете до финалните етапи на тази страхотна Flash игра с война, ще ви трябва печеливша стратегия. Ако искате стратегическа игра с мултиплейър, трябва ви Goodgame Empire, която има множество варианти и особености. Фактът, че можете да се състезавате с други човешки същества по света, прави тази игра още по-вълнуваща. Притежавате ли нужното, за да бъдете побеждаващ генерал, да преминете през всички битки и да спечелите войната?