Igrai Igri » Симулации » Бизнес игри » Игри с недвижими имоти
8.3 / 10 - 1032

Игри с недвижими имоти

Нека името на игрите за недвижими имоти не те плаши. Разбира се, имаме някои игри с много дълбочина, но също имаме игри, които са наистина лесни за начинаещи. Всички тези игри заедно са много забавни, но също доста информативни!

Ние имаме едни от най-добрите флаш игри за недвижими имоти за безплатна онлайн игра. Има нещо за всеки в тази категория. Ако искаш нещо бавно и просто без много опции или искаш нещо по-увлекателно и задълбочено ще се радваш на една или повече от видео игрите в този раздел. Трябва да продадеш къщи на печалба, за да можеш да си позволиш голямата къща на хълма, която искаш в Mansion Impossible. Тази симулация на недвижими имоти е лесна за научаване, но малко по-трудна за овладяване. След като се запознаеш с основните правила и как работи играта ще можеш да видиш дали имаш това, което ти е необходимо, за да бъдеш магнат на недвижими имоти.

В Истината за Джейн трябва да купиш земя и да я развиеш така че да си на печалба. Това звучи лесно, но колкото повече собственост и пари придобиваш става по-трудно да се грижиш за всичко. Но тази игра е много забавна за всеки с интереси в развитието на недвижими имоти. В Big Bucks трябва да избереш героя си. От тази гледна точка, всичко опира до продажба на къщи и инвестиции в недвижими имоти, така че да можеш да направиш най-много пари. За феновете на този жанр видео игри тази ще бъде любима.