Igrai Igri » Симулации » Стратегии » Tower Defence
9.2 / 10 - 3147

Tower Defence

С тези игри за отбрана на кули трябва да прилагате тактика и да използвате правилната стратегия, за да спечелите. Целта е да се отбранявате от тези, които ви атакуват. Това се прави като поставяте отбранителни кули по цялата карта. Ако ги поставите на правилните места, ще можете да отблъснете атаките на нападателите!

За феновете на стратегическите военни игри нашата колекция от най-добри флаш видео игри със защита на кули, които можете да играете безплатно онлайн изглежда наистина удивително. Ние сме събрали на едно място колекция от най-добрите флаш игри със защита на кули. Фактът, че не трябва да харчите пари, за да ги играете ги прави още по-добри. Може би познавате тази игра. В Bloons Tower Defense 4 трябва да защитавате кулата. Първите няколко екрана са достатъчно лесни, за да ги завършите, но наистина ще трябва да мислите върху крайната стратегия, така че да можете да победите. Подгответе са да прекарате малко време с тази игра.
Друга страхотна онлайн флаш игра със защита на кули е Keeper of The Grove. Графиките в нея са наистина специални. Ако имате добра стратегия в началото ще е добре, но наистина трябва да мислите какво да направите, за да спечелите цялата игра. Можете ли да защитите съкровището от всички врагове в Cursed Treasure? Тази игра със защитна стратегия ще Ви накара да играете ниво след ниво. Тъй като играта става по-трудна Вие ще трябва да използвате Вашите умения на военен играч. Имате ли това, което е необходимо за защита на базата? Разберете във всяка от игрите в този раздел.