Igrai Igri » Симулации » Бизнес игри » Управлявай компания
8.9 / 10 - 6495

Управлявай компания

Стартирайте ваш собствен бизнес с тези игри. Станете мениджър на автомивка, постройте свой собствен хотел или тематичен парк. Не забравяйте да печелите пари, за да е успешен бизнесът ви. Забавлявайте се.

Искате ли да управлявате собствен бизнес като изпълнителен директор или отговорен кадър? Сега можете да направите това с колекцията ни от най-добрите Flash игри с фирми. От малки магазини до големи фабрики и други, имаме по нещо за всички типове играчи. Най-добрата част е, че можете да играете тези видеоигри безплатно онлайн. Едно от популярните заглавия в категорията е Комплекс за Красота. В нея управлявате красив курорт. Можете ли да направите всички гости щастливи? Като симулационна игра, тази е много развлекателна. Ако играта ви хареса, бихте могли да пробвате кариера в хотелиерската индустрия!
Друга чудесна онлайн Flash игра с фирма е Marina. В тази игра с магнати отговаряте за яхт-клуб. Колко пари може да спечелите? Притежавате ли нужното, за да сте лидер в индустрията? Сега можете да разберете. Тази игра ще ви осигури развлечение часове наред. Симулационна игра със самолет, която би могло да ви хареса, е Now Boarding. Възможно е да се затрудните на някои нива, но ако запазите самообладание и мислите ясно, ще успеете да доведете играта до край. Разглеждайки заглавията, ще видите, че сме подбрали игри с фирми за всички типове играчи.