Igrai Igri » Платформени Игри » Скачане и стрелба
8.4 / 10 - 7924

Скачане и стрелба

Скачайте и преминавайте през различните страхотни нива, като в същото време стреляте по всичко, което се движи. В тези игри може да се въплътите в който персонаж поискате. Играйте като викинг в играта "The Viking 2" или като изящна патица в "Super Chick Sisters"!

Ако обичате флаш игри за скачане и стрелба, дошли сте на правилното място! Имаме най-добрите игри за скачане и стрелба, които можете да играете безплатно онлайн. Само трябва да знаете, че е възможно да прекарате доста време с някои от тези игри, защото те са пристрастяващи. Може да се окаже, че играете отново и отново, докато името ви не оглави класациите с най-добри резултати.
WinkWink
81%
В Black Beaks 2 вземате птица-тукан, събираща шайби от плодове. Това е страхотна флаш игра със скачане и стрелба, която печели завистта на всичките ви платформи фаворити. Постигането на възможно най-добрия резултат е малко трудно, но след като свикнете с управлението, би трябвало да няма проблеми. Ако не искате да сте птица с клюн, трябва да пробвате Татко Луи или Deep Freeze. Можете да играете безплатно онлайн всички флаш игри в нашата категория "Скачане и стрелба". Можете да прекарвате колкото време желаете, като се опитвате да разберете всички тайни, скрити в игрите. със страхотна игра и добра история при някои от тях, смятаме, че ще победите с подскоци и изстрели.