Igrai Igri » Платформени Игри » Fancy Pants
8.4 / 10 - 1481

Fancy Pants

Бил ли си отегчен от външния вид на твоя любим супергерой? Добре, не търси повече! Шампионът в тази игра не само побеждава всичките си врагове, но също има въображаеми панталони. Забрави за Супермен, Батман и Спайдърмен, това е истинска сделка!

LintLint
77%
За фенове на платформени игри колекцията ни от флаш игри "Чудни панталони" ще ви предостави приключения и вълнения часове наред. Те съчетават по малко от типа игри "Избегни и избягай", "Скочи и избягай", "Скочи и стреляй" и "Скочи на върха" с флаш игри "Клечото", които могат да направят опит да опишат "Чудни панталони". И все пак това далеч не казва всичко.
В оригиналната Fancy Pants трябва да преминете с вашия малък клечо през различни нива. Колкото по-далеч стигате, толкова по-трудни стават те. Ако сте шампион на "Чудни панталони", ще можете да стигнете чак до края на играта. Това не е толкова трудно, колкото изглежда щом веднъж започнете да играете и свикнете с клавишите за навигация и как да се придвижвате. След като веднъж победите оригинала, може да поискате да пробвате Fancy Pants World 2, за да продължите приключението. Забавлението не свършва с тази игра. Можете да продължите с Street Jumper, ако искате дори повече забавления и приключения с "Чудни панталони". Ако се научите да правите най-добрите скокове, ще постигате най-високите резултати. Можете ли да станете най-добър сред приятелите си?