Igrai Igri » Платформени Игри » Позволи и стартирай
8.1 / 10 - 766

Позволи и стартирай

Целта на тези игри е достатъчно проста - опитайте се да минете нивото, като избягвате всичко, което стои между вас и финала. Звучи доста лесно, но понякога нещата не са това, което изглеждат!

Можете ли да достигнете до финалната линия, като преодолеете всички пречки? Тези флаш игри - "Позволи и тичай", ще проверят Вашите способности, докато Вие покривате ниво след ниво. Ако скрийншотовете изглеждат лесни, Вие все още трябва да играете. Нивата стават по-трудни. Някои от последните може би са твърде трудни и за най-добрите играчи. Вече Ви предупредихме!
Ако мислите, че имате това, което е необходимо, за да видите името си на стената на славата, за някоя от флаш игрите - "Позволи и тичай', онлайн, то ние имаме страхотен избор за Вас. Prehistoric 2 и Последният Динозавър са само две заглавия,които Ви предлагаме, защото те са от най-любимите. Вие трябва да отхвърлите останалите сайтове за игри и да дотичате при нас, за нашите безплатни флаш игри. Не всеки харесва преодоляването и тичането. В такъв случай, непременно вижте нашите тичай и стреляй игри или дори нашите Скачане и тичане категории. Те са малко по-различни от основните "Позволи и тичай" заглавия, но те могат да внесат малко разнообразие във Вашият игрален опит. Поогледайте се наоколо и опитайте игра или две, докато намерите тази, която Ви пасва най-добре. Позволи и тичай винаги!
YokoYoko
81%