Igrai Igri » Платформени Игри » Aitchu
7.7 / 10 - 209

Aitchu

Фен ли си на мечове и нинджи? На правилното място си. Тази страхотна игра ти позволява да се въплътиш в кожата на една страхотна нинджа.

Ако харесвате екшън игрите Айчу, Вие сте на точното място, приятелю. Ние не само имаме всичките три популярни Айчу флаш игри, но имаме и подобни видео игри, които може да Ви харесат, ако сте им фен. Независимо дали ще пожелаете Aitchu 1, Aitchu 2 или Aitchu 3, ние ги имаме и трите, та даже и още.

В серията можете да играете нинджа, който е излязъл за приключения. Номерът е да останете жив, докато преминавате през различни опасности и врагове в играта. Вие можете да контролирате героя чрез клавиатурата, включително - местене и бой. Това е проста, но много забавна игра. Бъдете готов да изхабите известно време, за да минете финалните нива. Те са малко трудни. След като сте превъртели всичките три Айчу видео игри, върнете се отново тук, за да придобиете представа за другите подобни от този тип игри, които можете да поиграете. Ние предлагаме богат набор от такива игри и Вие може да се озовете в позиция - да харесате такава игра дори повече от Айчу. Старите сайд скролер игри, като тази, все още могат да Ви забавляват и ние Ви призоваваме да опитате една такава игра днес. Пътят на нинджата е пълен с приключения. Имате ли това, което Ви е е необходимо?