Igrai Igri » Платформени Игри » Donky Kong
7.6 / 10 - 2002

Donky Kong

Донки Конг се появява за пръв път в началото на 80-те години на миналия век. Играта е дело на Нинтендо и веднага се превръща в хит. Дори и сега, Донки Конг е все още един от най-популярните герои, които са измисляни от Нинтендо. С тези игри можете да се върнете назад във времето или просто да поиграете някоя нова оригинална игра с тази любима маймуна!

Готови ли сте да спасите принцесата? Вижте всички страхотни флаш игри Donkey Kong, които предлагаме. От игри, които остават верни на оригиналната класика до вариации на същата тема, имаме игри за всеки тип играчи. Ретро игрите са готини, без значение на каква възраст сте. А и с тези игри Donkey Kong можете да спасявате принцесата, като прескачате каци и се катерите по стълби толкова колкото искате.

Големият въпрос е дали ще можете да стигнете до последното ниво на тези видео игри Donkey Kong. Едно от най-добрите места като за начало са Donkey Kong. Banana Barrage или дори Donkey Kong 2. Всички те са страхотни игри, които ще ви донесат тръпката от оригиналната класическа игра Donkey Kong, като същевременно стиловете се смесват, което прави предизвикателството по-голямо. Предупреждаваме ви, че някои от игрите Donkey Kong стават наистина трудни към края. Може да не сте в състояние да преминете всички нива в някои от тях. Искате да опитате, но трябва да имате страхотна координация и да сте в състояние да обработвате информация бързо, за да оцелеете и едновременно с това да съберете всички точки. За да видите дали притежавате необходимите качества, започнете да играете днес.