Igrai Igri » Платформени Игри » Скочи към топа
8.6 / 10 - 686

Скочи към топа

В тези страхотни игри трябва да си проправите път към върха чрез скачане. Въпреки че може да изглеждат лесни, за да успеете в тях е нужно да имате известни умения. Всичко опира до това да сте с бързи реакции. Разполагаме с най-различни варианти на този тип игри. Пробвайте ги всичките!

Имаме едни от най-добрите флаш игри "Скочи до горе", които можете да играете онлайн в свободното си време. Най-хубавото е, че всички те са безплатни. Не е нужно а плащате нищо, за да започнете да играете. Огледайте някои от страхотните заглавия, които имаме в тази категория и ще видите, че сме отделили време да се разровим в интернет и да намерим само най-добрите видео игри, които да се играят онлайн. Това е една от любимите ни категории.
OranOran
80%
Може да е трудно да решите откъде да започнете с толкова много игри в тази секция. Ето защо ви препоръчваме да пробвате Жена Долу, за да загреете малко. В тази игра трябва да скачате до дъното на Ниагарския водопад, но играта е онова, което познавате и обичате. След като сте я овладяли, можете да преминете към Жена на Върха или Wacky Ballz Jump. Флаш игрите "Скочи до горе" съществуват от много време, но ние сме разгледали всичките и сме подбрали на-доброто от доброто. След като разгледате, ще разберете, че имаме игри, базирани на любимите ви миналогодишни конзолни игри. Независимо от това на каква възраст сте, ако сте истински играч, ще харесате тези видео игри.