Igrai Igri » Платформени Игри » Пъзел и тичане
8.1 / 10 - 19

Пъзел и тичане

Ако харесваш игрите с главоблъсканици и някакво действие, си на правилното място! Разнообразието в тези игри е огромно. Не на последно място, всички тези игри са много предизвикателни! Така че, какво още чакаш?

Нашите Flash игри с ребуси и бягане съчетават два чудесни стила игра в един, за да е още по-забавно и вълнуващо. Ако обичате да печелите игрите с мисъл, но ви харесва да има и малко действие и приключение, безплатните онлайн игри в тази категория ще ви доставят истинско удоволствие. В Морско Дъно сте риба, която изпълнява мисия. Като пирана, можете да хапете другите риби, но това не е единственият начин да преминете през всички нива. В някои от тях ще ви е нужно да използвате интелекта си, за да решите ребусите и да продължите до самия край. Тази игра е мобилизираща!
HeirHeir
82%
За истинско предизвикателство, вижте Fireboy and Watergirl. Двама герои в тази игра се нуждаят от помощ при решаване на ребусите, за да могат да дотичат до края на нивото и да оцелеят. С множество чудесни стимулиращи ребуси, тази игра може да отнеме известно време преди да победите напълно. Друга чудесна Flash игра с ребуси и бягане е Princess Barbie. Играта е интензивна, а рисунките са доста добри. Не всеки ще може да завърши тази игра, но със сигурност е забавно да опитате. Ако сте готови да изминете пътя до победата с ребуси и бягане, сте на правилното място.
E7E7
81%
OzeeOzee
80%