Igrai Igri » Платформени Игри » Замакова Котка
8.1 / 10 - 820

Замакова Котка

Котешкия замък е изумителна игра. Забавно е как забавна котешка игра като тази може да има такава тръпка в себе си. Опитай да победиш всички врагове на тази малка котка. Мяуу!

Не сте чували за Котешкия замък? Ако не сте, тогава трябва да опитате една от нашите страхотни флаш игри- сайд скролер. Те са безплатни, лесни за игра, сладурски, очарователни и дори малко смешни. Можете да поискате да започнете с първото приключение - класическата Замък котка. След като веднъж успеете да се справите с тази игра, можете да продължите и с продълженията.

В Котката от замъка 3 можете да използвате бомби и любимия си боздуган, за да се борите по свой начин с извънземните и змиите. О, и не забравяйте всички незабравими подземия, в края на нивата. Ако скочите на кактус, можете да получите бонус точки. Можете да се движите като използвате клавишите със стрелки. Нивата се минават за време, така, че ще се наложи да побързате малко. Ако са Ви харесали някои от флаш игрите за Котешкия замък, можете да се огледате наоколо и да видите какво още имаме от тази категория. Ние имаме голям асортимент от игрите "Тичай и скачай". Фактът, че можете да ги играете - всичките, онлайн и безплатно ги прави по-добри. Опитайте се първо да опазите замъка, както го прави котката, и след това се поогледайте и вижте какви други игри предлагаме.