Igrai Igri » Online Игри » Танци
8.4 / 10 - 5067

Танци

Мислиш си, че можеш да танцуваш? Притежаваш ли танцувалните умения на Майкъл Джексън или Шакира? С тези игри можеш да упражняваш движенията си и даже да научиш някои нови. Покажи уменията си тук и стани най-добрият танцьор!

Обичате ли да танцувате? Ако е така то, Вие ще се влюбите в нашата селекция от флаш игри за танци. Без значени какви игри обичате да играете, ако сте фен на музиката и не можете да спрете пръстите на краката си, когато чуете музика, то на Вас ще Ви хареса да си седите на стола и да играете тези игри. От елементарни танци до сложни танци, ние имаме за всекиго по нещо.
Jungle Jiggy е една от най-популярните игри с танци, която можете да играете онлайн. В нея използвайте клавишите със стрелки и се опитвайте да ги натиснете щом се появят на екрана. Колкото сте по-точен, когато правите това, толкова повече точки ще получите. Ако направите перфектна комбинация, Вие ще увеличите резултата си и ще видите името си на стената на славата. Други две заглавия, в нашия лист с най-добрите флаш игри с танци са High School Cheerleader и Хип Хоп Не Спирай. Какъвто и танц да харесвате, нашите игри ще накарат пръстите на краката Ви да подскачат под такта на музиката - дори само с използване на клавишите със стрелки от клавиатурата. Ако искате да танцувате буги или пък да изтанцувате изгрев на слънце, изберете някоя игра от тази страница и започнете да играете.