Igrai Igri » Забавни Игри » Разбиване
8.2 / 10 - 500

Разбиване

Утъпкай пътя си чрез множество страхотни игри! С тези игри всичко е въпрос на реакция и точност. Тези игри са много, много забавни и страхотен начин да изпуснеш парата!

Шамаросването на хора или компютри в истинския живот не е много хубаво, но нашите Flash игри със шамари ще ви позволят да освободите всичкия си гняв безопасно. Тези игри могат да бъдат чудесен начин да се освободите от стреса. Играете безплатно онлайн и щракате бутона като се опитвате да изкарате цялата си неудовлетвореност веднъж завинаги! В Sanity Tension трябва да се отървете от досадните си съседи. Можете да удряте, ритате и шамаросвате досадниците така че да си отдъхнете на спокойствие! Тази игра е страхотен начин да се отпуснете и да се справите с натрупаните емоции. Можете ли да преминете всички нива до самия край?
За класическа игра с удари, опитайте Удари Садам. В нея пребивате бившия ръководител на Ирак, докато загуби сили и е напълно омаломощен. Тази игра не е за всеки, но ако си припомните Иракските войни, може да ви прииска да шамаросате Саддам. Just Not Cricket започва като обикновен крикет мач, но не след дълго ще удряте с хилката чудовища, за да се спасите! Можете ли да се отървете от всички лоши същества навреме и да бъдете героя? Тази игра с разбиване е много забавна.