Igrai Igri » Online Игри » Музика
8.4 / 10 - 2626

Музика

Направете своя собствена група с тези готини музикални игри. Свирете на барабани, китара или пиано и създайте свое собствено звучене. С тези игри можете да бъдете рок звезда, без да е нужно да напускате стаята си. Да живее рока!

За феновете на песните със страхотни текстове, нашите флаш музикални игри ще ви накарат да си тананикате, докато се опитвате да сте в тон с музиката. Имаме голямо разнообразие в тази категория, включващо игри за всички типове музикални играчи. От съвсем прости игри до симулации за напреднали, всеки със сигурност ще намери по нещо, което да хареса. Най-хубавото е, че можете да играете нашите музикални игри безплатно онлайн.
Като за начало може да харесате Punk O Matic - тя ви позволява да създадете своя собсвена пънк рок банда. Звучи забавно? Това е истински фурор. Ако искате нещо по-спокойно опитайте Crazy Guitar Maniac 3, която ще ви позволи да тествате точността си, докато се опитвате да изсвирите някоя мелодия на китара и да получите възможно най-много точки. Колкото повече играете, толкова по-добре ще се научавате да свирите на китара! И накрая, Свири на Пиано е добра игра с музикална симулация, която ще ви забавлява. При такова голямо разнообразие от най-добрите музикални флаш игри на едно място, ще ви отнеме време, за да разгледате всичките и да изберете любимите си. Тъй като са безплатни, няма нужда да се тревожите - можете да ги пробвате всичките, стига да имате време за това. За любителите на музиката, които са същевременно играчи, тези заглавия със сигурност ще ви накарат да запеете и да потропвате с крака в такт с музиката.