Igrai Igri » Забавни Игри » Не се Предавай
8.7 / 10 - 17868

Не се Предавай

Опитайте се да целунете колегата си без да ви види шефът ви или рискувате да загубите работата си! Или пък се опитайте да надзърнете към готиното момиче до вас без тя да забележи! В тези игри важното е да сте потайни и да се опитате да не ви хванат!

Да ви хванат на местопрестъплението е гадно. Целта на тези игри е да не ви хващат. Това не е толкова лесно, колкото звучи, защото на пътя ви има много препятствия. След като започнете да играете и преминете лесните нива в началото, няма да искате да спрете да играете. Повярвайте ни, когато ви казваме, че истинският номер е шефът ви или половинката ви да не ви хванат да играете тази игра, вместо да работите!
Ако искате да знаете откъде да започнете, препоръчваме да опитате Sneaky Sneaky или Дръж се Лошо. Двете са едни от най-добрите флаш игри, с които да не ви хванат на местопрестъплението, които можете да играете безплатно онлайн. Ако тези две игри не ви заинтригуват, съществува игра, наречена Убий Времето в Офиса. Тази игра е особено добра, ако сте на работа в офис, когато играете. Просто не се оставяйте да ви хванат! Този тип онлайн флаш игри са страшно забавни и могат да ви помогнат да освободите напрежението и да се отпуснете. В днешния свят възможността да се отдадете на кратка почивка, за да прочистите съзнанието си, може да бъде от страхотна помощ, а игрите, имащи за цел да не ви хванат, са прекрасен начин да понижите нивата си на стрес, като същевременно се забавлявате.