Igrai Igri » Забавни Игри » Папараци
8.5 / 10 - 1292

Папараци

Знаменитостите често се оплакват от досадните папараци. Нищо, което те правят или казват вече не остава незабелязано. Влезте в ролята на един от тези досадни паразити в нашите забавни папараци игри! Направете снимка на Селена Гомес или Хана Монтана, която после ще продадете на този, който предлага най-високата цена!

Харесвате ли знаменитости? Преследването на кинозвезди никога не е било толкова забавно! Страхотните ни онлайн Flash игри с папарак са напълно безплатни. За кратко време ще се озовете в разгара на действието като се опитвате да печелите най-много точки и да преминавате от ниво на ниво. В Палавите Снимки на Ванеса трябва да се промъкнете крадешком за перфектните снимки. Тази игра е много забавна и ви показва какво значи да сте фотограф папарак, който иска да направи удар с перфектната снимка на кинозвезда. Трудно е да стигнете до финалната сцена в тази игра, но като се упражнявате, може да сполучите.

Друга страхотна игра с папарак, който преследва знаменитост, е Under Cover. В тази игра трябва да направите най-непристойните снимки на звезди, за да оберете точките и да преминете на следващо ниво. Можете ли да направите перфектната снимка? Независимо дали снимате Хана Монтана или друга знаменитост, чувството е сякаш сте точно там, посред действието. Имаме най-добрите Flash игри с папарак, които можете да играете онлайн, винаги, когато пожелаете. Най-хубавато е, че играете безплатно. Можете да се вживявате в ролята на фотограф, който снима звездите с поверената ви камера, колкото желаете.